• featured image Vakantiehuizen Ardennen

 • Vakantiehuizen Ardennen

  Vakantie in de Belgische Ardennen geeft het gevoel echt in het buitenland te zijn, terwijl het zo heerlijk dichtbij ligt. De prachtige natuur en leuke stadjes bieden voldoende vertier voor een fijne vakantie. Voor onderdak kan men terecht bij één van de vele verhuurders van vakantiehuizen Ardennen.

  Op vakantie in de Ardennen, wat valt er te beleven?
  De Ardennen liggen in het oosten van België en hebben een heuvelachtig karakter. Uitgestrekte bossen geven de natuurliefhebber de gelegenheid tot het maken van heerlijke wandelingen, mountainbiketochten en zelfs voor klimmers zijn er mogelijkheden. De vele beekjes en riviertjes bieden veel waterplezier, zoals raften en kajakken. De Ardennen zijn dan ook zeer geschikt voor een actieve vakantie dichtbij huis.

  Toeristische trekpleisters in de Ardennen
  Naast de natuur zijn de Ardennen ook een aantrekkelijk vakantiegebied door de vele leuke pittoreske stadjes en dorpjes. Bekende toeristische trekpleisters zijn bijvoorbeeld Malmedy, Spa en Stavelot. In Stavelot kun je terecht voor de bekende watervallen van Coo, het attractiepark Plopsa Coo en het racecircuit Francorchamps. Ook Luxemburg wordt tot de Ardennen gerekend. Een bezoek aan dit kleine staatje met veel burchten en natuurschoon is dan ook erg de moeite waard.
  In de Ardennen zijn er goede overnachtingsmogelijkheden. Er is een grote keuze aan vakantiehuizen Ardennen, zowel voor verblijf met als zonder kinderen.

  Vakantiehuizen Ardennen
  In de Ardennen is het prettig vakantie vieren. U kunt er kiezen uit diverse vakantieparken of particuliere vakantiehuizen. Wanneer u reist met kinderen, dan is een vakantiepark vaak een leuke optie. Er zijn speelmogelijkheden voor kinderen en in de schoolvakanties worden er vaak speciale kinderprogramma’s aangeboden. Voor rustzoekers is een vakantiehuis huren van een particulier meestal een fijnere optie. U kunt er vaak zo vanuit het vakantiehuis de natuur in en optimaal genieten van uw rust en vrijheid.