• featured image Autovakantie Gardameer begint thuis op de bank

 • Autovakantie Gardameer begint thuis op de bank

  Noord-Italië leent zich bij uitstek voor een autovakantie aan het Gardameer. De afstand naar de regio is niet zo groot en de regio is overgoten met zon, prima accommodaties en lekker eten en drinken. Wat wil een mens nog meer om er eens even helemaal uit te zijn.

  Een Gardameer wordt onderverdeeld in het drukke, toeristische zuiden en het rustige, rustieke noordelijk gedeelte. Juist omdat u met de eigen auto bent, kunt u kiezen wat u wilt: een rustige dag dorpjes bezoeken of lekker uitwaaien op een groot terras aan het zuidelijke gedeelte. De afstanden rond het meer lenen zich uitstekend voor dergelijke uitstapjes.

  Autovakantie Gardameer
  Meestal reist u naar het Gardameer via de ruime en snelle Duitse Autobahnen. OOk in Italië leiden er snelwegen naar de regio. De afstand is ruim 1000 kilometer. In het zuidelijk gedeelte van het Gardameer treft u een zee aan overnachtingsmogelijkheden aan: campings met alles er op en er aan, kleine hotelletjes aan het meer en moderne resorts met alle voorzieningen voor alle leeftijden. En dan alle mogelijkheden er tussen in. In het noordelijk gedeelte van het meer zijn de voorzieningen ook talrijk, maar iets minder uitbundig dan in het zuidelijke deel van het Gardameer.

  Steden
  Eenmaal in het gebied moet u serieus een uitstapje overwegen naar een van de grotere steden in de omgeving. Verona, Padova, Brescia en ook Venetië zijn met de eigen auto, maar ook met de trein, in een dag zeer goed bezoeken. Daar ontdekt u hoe de meeste Italianen leven: in de drukte, het lawaai én de prima voorzieningen van de grote stad.

  Aanbiedingen
  De beste en leukste voorbereiding van een autovakantie in Gardameer begin thuis op de bank: u zoekt en snuffelt ontspannen op het internet naar de mogelijkheden die bij uw wensen en uw budget passen. Vervolgens gaat u op zoek naar de beste aanbiedingen die uw autovakantie aan het Gardameer tot een succes maken. Goede reis± Buon viaggio