• featured image Wat neem je mee op vakantie

  • Wat neem je mee op vakantie

    U zult niet de eerste zijn die iets vergeet mee te nemen op vakantie. Elke keer weer is het een gedoe. Wat neem je mee op vakantie en wat laat u thuis? Het is een beslissing die u elke keer weer moet maken. De belangrijkste dingen neemt u natuurlijk mee, maar dit moet u natuurlijk niet vergeten. Het is daarom verstandig om op tijd af te vragen wat u mee moet nemen op vakantie en dit ook op te schrijven.

    Allereerst is het belangrijk dat u uw documenten meeneemt. Denk hierbij aan uw pinpas, medisch paspoort, zorgpasje, paspoort, ID kaart en andere papieren die u nodig kunt hebben. Ook is het verstandig om wat briefgeld mee te nemen. Zorg dat u deze zaken in orde heeft, want wanneer er naar wordt gevraagd en u heeft het niet, kunt u in een vervelende situatie terechtkomen.

    Denk naast documenten ook natuurlijk aan kleding. Broeken, shirten, schoenen maar ook handdoeken en washandjes. Daarnaast moet u natuurlijk ook gerei meenemen voor uw verzorging. Het is belangrijk om zonnebrand en aftersun mee te nemen als u op een vakantie gaat waar de zon veel schijnt. Daarnaast is het handig om muggenspray mee te nemen, tandenborstel en tandpasta, deoderant, parfum, shampoo, EHBO-doosje, zakdoekjes, medicijnen, scheermesje enzovoorts. Alles wat u thuis ook gebruikt. Daarnaast is het ook handig om een mobiele telefoon mee te nemen, batterijen, aanstekers, vuilniszak, opladers, muziek enzovoorts.

    Iets vergeten wilt u natuurlijk niet, dus pak uw koffers ruim van te voren in zodat u niet op het laatste moet haasten en allerlei spullen snel bijeen moet zoeken. Begin op tijd en laat het ordelijk verlopen. Dit voorkomt u stress en zorgt ervoor dat u niets vergeet wanneer u op vakantie gaat. Zo kunt u heerlijk, met een gerust gevoel, genieten van uw vakantie.