• author
  • Admin

  • January 22, 2014 in Reizen

  Uniek en luxe kamperen in 5 landen!

  Glamping is een nieuw begrip in de reiswereld. Het woord is een combinatie van ‘glamour’ en ‘camping’. Het betekent luxe kamperen. Je bent verzekerd van een warm onderkomen op de meest schitterende locaties. Glamping is nu al de hit van het jaar!

  Daarom stellen wij de top 5 samen van glamping in deze 5 landen.

  1. Pipowagen MorvanVakanties (Frankrijk)Het overnachten in een pipowagen is een ludieke ervaring bij MorvanVakanties. De speciale ambiance van kamperen met een vleugje comfort, maakt het een vakantie om nooit te vergeten!
  2. Casa del Mundo (Spanje)Overnachten in een woonwagen of tipi in Spanje? Het kan bij Casa del Mundo. Denk aan een authentieke zigeunerwoonwagen, saharatent, safari lodgetent of een Indonesische Gazebo. In een rustgevende omgeving kunt u heerlijk relaxen, actief bezig zijn zoals: wandelen, fietsen, paardrijden e.d. of onder leiding van kunstenaars verschillende workshops volgen.
  3. Vacanceselect ItaliëGlamping in Italië? De grote Lodgesuite is zeer smaakvol ingericht met een groot hemelbed. De semi open badkamer beschikt over een ligbad en is van alle gemakken voorzien. In het woongedeelte bevindt zich een gezellige zithoek en een compleet ingerichte keuken. Voor luxe kamperen kiest u dus voor deze prachtige Lodgesuite.
  4. Pipowagen Lola (Portugal)Glamping in een pipowagen in Portugal? Op slechts 4 kilometer afstand van het historische stadje Silves bevindt zich tussen de groene heuvels met oude kurkeiken, in een vallei met sinaasappelbomen de romantische pipowagen Lola.
  5. Yurts Angeren (Nederland)
   Authentieke yurt huren? Camping QKLQ, Angeren heeft 15 unieke Mongoolse tenten en 1 centrale grote Mongoolse tent voor gezellig samen zijn, teambuilding, workshops: heerlijk genieten dus.