• author
  • Admin

  • November 22, 2013 in Reizen

  Kerstarrangement in charmant Gent

  Een bijzonder charmante bestemming om Kerst door te brengen is Gent, een levendige historische Vlaamse stad die barst van cultuur. Het charmante Gent is een goede bestemming voor een kerstarrangement in een hotel, want Gent biedt een prachtige setting waarin het bourgondische België en de gastvrijheid van de Belgen goed tot z’n recht komen. Hier beleef je Kerst in een bijzonder sfeervolle ambiance.

  Charmante hotels in monumentale panden
  In de monumentale gebouwen van Gent zijn charmehotels gevestigd, die één- of meerdaagse kerstarrangementen aanbieden. Het aantal gangen van de heerlijke en zeer uitgebreide kerstdiners kunnen oplopen tot zes, zeven of soms wel negen gangen. Met een kerstarrangement in een hotel in Gent zul je met de kerstdagen zeker niets te kort komen.

  Sfeervolle Kerst in Gent
  In het prachtige Gent is het heerlijk om op een van de kerstdagen een mooie stadswandeling te maken langs de grachten. Even een frisse neus halen en bijkomen van het kerstdiner. Ook is het mogelijk een rondvaart te maken. Tijdens Kerst zijn de oude straten en schitterende pleinen van Gent heel mooi verlicht. Alom aanwezig is de imposante Sint-Baafskathedraal. Nog niet genoeg gegeten? Gent is ook de stad van heerlijke chocolade waarmee 1001 bonbons zijn gemaakt, Belgische wafels en natuurlijk de echte Vlaamse frieten.

  Op de site CharmantHotel.com vindt je kerstarrangementen in charmante Belgische steden zoals Gent, Brugge, Kortrijk en Genk.