• author
  • Admin

  • August 23, 2013 in Reizen

  Het kleine vissersdorpje Moraira

  Aan de Spaanse Middellandse Zeekust, tussen Valencia en Alicante ligt het van oorsprong kleine vissersdorpje Moraira. Hier  bevinden zich de twee 5***** villa’s Costa Verde en Costa Azul.

  Deze twee luxe vrijstaande villa’s zijn het gehele jaar door te huur, hebben een privé zwembad, eigen tuin met maximale privacy, airco’s, garage, zonneterrassen, internet/Wifi en ……… een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De villa’s Costa Azul en Costa Verde staan garant voor zon, rust, privacy en luxe.

  In tegenstelling tot veel andere kustplaatsen aan de Costa Blanca heeft Moraira haar oorspronkelijke sfeer weten te behouden. U treft er geen gigantische hotels en andere hoogbouw aan, maar uitsluitend luxe villa’s. Moraira is zich bewust van haar unieke sfeer en dat vindt u terug in goed onderhouden wegen en parken, een mooie boulevard en dagelijks perfect onderhouden stranden.

  In het centrale gedeelte van het dorp heerst een gemoedelijke en gezellige drukte.  De sfeervolle bars en terrasjes zijn ’s avonds altijd goed bezet. Er is een uitgebreide Horeca en sommige restaurants, in en rond het dorp, worden aanbevolen door de fameuze Michelin gids.

  Bekende naburige dorpen en plaatsen zijn Denia, Javea, Benissa, Calpe en Altea. Het achterland is de moeite van een bezoek waard. U kunt er uitstekend wandelen en de talloze dorpjes bieden een grote verscheidenheid aan historische bezienswaardigheden. Alicante en Valencia liggen op resp. 80 en 100 km afstand.

  U bent van harte welkom op onze web site www.villa-moraira-costablanca.nl